Kygo music

Als je ook dol bent op de muziek van Kygo, dan kun je op YouTube bijvoorbeeld veel remixes vinden. Maar ook de nummers die hij zelf heeft gemaakt kun je hier beluisteren. Je kunt meteen zien hoeveel mensen hier al gebruik van hebben gemaakt. Veel nummers van hem worden ook gedeeld op Facebook en Instagram. Het is de moeite waard om hier even de tijd voor te nemen om te bekijken welke muziek hij zoal heeft gemixt en wat hij zelf heeft gemaakt. Misschien denk je nu wel dat je Kygo niet kent, maar als je de nummers hoort wel. Het is dan ook goed dat de bekendheid door gaat zetten want internationaal heeft hij al heel wat bereikt en dat zal alleen maar meer worden. Het is een jonge producer en DJ en veel artiesten zijn helemaal weg van hem en vragen zelfs aan hem om een nummer voor hen te mixen. Dit is natuurlijk een droom voor veel mensen, maar bij hem is deze uitgekomen en het gaat allemaal vanzelf. Hij is begonnen met mixen en heeft wat nummers op internet gezet, daarmee heeft hij veel volgers behaald en vanaf dat moment is het allemaal begonnen.

Remix luisteren

Het beste kun je als je ook kennis wil maken met Kygo nu naar zijn remix luisteren en dan kom je er vanzelf meer tegen. Voor veel mensen die wel eens uitgaan zal het wel bekend in de oren klinken. Luister het een paar keer en dan heb je de smaak zo te pakken. Er zijn een aantal eigen nummers maar ook remixes voor anderen. Bekende artiesten hebben Kygo namelijk gevraagd om een nummer te mixen voor hen. Ook dat zorgt voor hem natuurlijk mede voor een goede en grote naamsbekendheid. Pas 23 jaar en dan al zoveel bereikt, dit is iets waar veel mensen over dromen, maar het is toch echt waar. Deze Kygo heeft het al bereikt en zal alleen nog maar hoger naar de top gaan als hij zo door blijft gaan. Luister ook een remix en kom er achter hoe goed deze producer – dj is en dan kun je hem vanaf dat moment ook blijven volgen. Hieronder vind je een lijst van een aantal zelf gemaakte nummers en remixes die je bijvoorbeeld op YouTube kunt beluisteren.

• Kygo – Firestone (Live Acoustic Version) ft. Conrad Sewell
• Kygo – Endless Summer Tour
• Marvin Gaye – Sexual Healing (Kygo Remix)
• Ellie Goulding – High For This (Kygo Remix)
• Passenger – Caravan (Kygo Remix)
• Ed Sheeran & Passenger – No Diggity vs. Thrift Shop (Kygo Remix)
• Henry Green – Electric Feel (Kygo Remix)
• Jakubi – Can’t Afford It All (Kygo Remix)
• Passenger – Let Her Go (Kygo Remix)
• Rihanna ft. Mikky Ekko – Stay (Kygo Edit)
• Lana Del Rey – Born To Die (Kygo Remix)
• Remix of Lana Del Rey – Born To Die
• Eva Simons – I Don’t Like You (Kygo Remix)

Muziek delen met anderen

Als je de muziek van Kygo gaat luisteren en het spreekt je aan, dan kun je dit natuurlijk altijd delen met anderen! Het is daarom goed dat je nu even tijd vrij gaat maken en zelf gaat luisteren. Vervolgens kun je het delen met anderen. Kies een remix uit die je aanspreekt, deel deze op Facebook en op deze manier komen je vrienden en familie ook in aanraking met Kygo Music en kunnen zij zorgen voor meer naamsbekendheid. Een goede producer – dj mag gehoord worden! We zullen de komende jaren waarschijnlijk nog veel van Kygo gaan horen. Hij doet het nu al zo goed en door zijn ervaring die hij al op heeft gedaan en nog gaat doen, zal het alleen nog maar beter worden en dit belooft natuurlijk veel goeds, ook voor ons! We houden hem daarom net als jij goed in de gaten om te bekijken wat hij allemaal doet en we hopen dat er snel veel nieuwe liedjes komen zodat we weer volop kunnen luisteren!